Media Plaza is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa, opgebouwd uit 20 foyers en sessiezalen. Miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte een uniek karakter.

Het Polargebied van Media Plaza is een pareltje. Vanuit de warme ontvangst van de Flame Foyer begeef je je naar een heldere, frisse atmosfeer: de vormgeving van de Polar is strak, wit en helder. Dit contrast in kleurstelling brengt een verrassingseffect teweeg bij de gasten. Door de adrenaline stroomt er meer bloed naar je brein en sta je meteen op scherp.

Jaarbeurs is een platform voor kennis en inspiratie. We betrekken de nieuwe generatie graag bij dit platform. De andere manier van denken en de creativiteit van deze jongeren inspireert ons. Jaarbeurs biedt daarom graag een podium aan TEDxYouth@utrecht om kennis te delen met elkaar. Want zowel jongeren als het creëren van nieuwe mogelijkheden zijn onze toekomst.