TEDxYouth@Utrecht Talent Stage is de plek waar je de grote denkers van morgen ontmoet. We stellen het podium beschikbaar voor studenten, start-ups en young professionals tussen de 16 en 26 jaar, om ons versteld te doen staan met hun visies, projecten en ideeën. Kom kijken en raak geïnspireerd door de wereld veranderende ideeën en verhalen van onze sprekers!

In de komende weken gaan we onze getalenteerde sprekers introduceren via onze Social Media kanalen. Wij beloven een diverse line-up wat betreft leeftijd, geslacht en culturele achtergrond, klaar te stomen om zichzelf te laten zien in Jaarbeurs, en wie weet op TEDxYouth@Utrecht.

Wat houdt de Talent Stage pitch in?

12 december organiseren wij een Talent Stage voor al het aankomend talent in Nederland. Van alle video pitches worden er zes uitgekozen op basis van kwaliteit en likes/shares op social media. Deze zes sprekers gaan het tegen elkaar opnemen onder toeziend oog van 100 à 200 gasten in Jaarbeurs. Iedere spreker vertelt zijn verhaal/idee binnen acht minuten en uiteindelijk wordt er door de jury 1 spreker gekozen die mag spreken tijdens het main event.

Ben jij het nieuwe TEDxYouth@Utrecht talent en wil je kans maken op een eigen TEDxYouth talk tijdens ons main event op 28 januari 2017? Je verhaal delen aan 500 bezoekers? Maak een video pitch met jouw motivatie en verhaal van twee minuten, deel de video (via YouYube) op Facebook en Instagram met de hashtag #talentstagetedxyu.

In 4 stappen:

  1. Maak een videopitch van 2 minuten met je verhaal en motivatie om mee te doen met de Talent Stage van TEDxYouth@Utrecht. Spreek in het Nederlands!
  2. Stuur je video link naar info@tedxyouthutrecht.nl
  3. Deel je video op Facebook en/of Instagram met de hashtag #talentstagetedxyu.
  4. Krijg zoveel mogelijk likes en shares, dit vergroot je win kans.

Deze actie loopt van 17 oktober tot en met 22 (23:59) november. Na twee weken worden de eerste personen gekozen die mogen deelnemen aan de Talent Stage. Na vijf weken zullen de overige deelnemers gekozen worden. Ter voorbereiding zul je een TEDxYouth speakers bootcamp volgen zodat je optimaal voorbereid het podium op gaat! Hoe cool is dat?

Mee doen aan de videopitch en kans maken op je eigen TEDxYouth talk?
Stuur ons een mail met je youtube link en vergeet deze niet te delen op Facebook!

 

Tickets bestellen* voor de Talentstage?

Bestel tickets

*Wil je ook naar het main event op 28 januari? Er zijn combi tickets beschikbaar die jou extra voordeel opleveren.

 

Bekijk enkele Talent Stage inzendingen