TEDxYouth@Utrecht bestaat uit een jong, dynamisch en multicultureel team. Het kernteam bestaat uit vijf subteams, te weten het creatieve team, het sprekers team, het vrijwilligers team, het communicatie team en het evenementen team. De leden van het team zijn vrijwilligers, die naast de organisatie van het event een eigen bedrijf runnen of een studie volgen. De vrijwilligers krijgen tijdens dit event meer inzicht in ondernemerschap en kunnen werkervaring opdoen door mee te helpen met de organisatie. Het initiatief is ontstaan door Stichting Mijn Student Ondernemer. Deze Stichting bevordert en initieert ondernemerschap d.m.v stages, projecten en events. Het eerste event is dan ook TEDxYouth@Utrecht in Jaarbeurs.

Maurits Riton Logtenberg

Director & head of partnerships


Hallo, ik ben Maurits Riton Logtenberg, Hybride ondernemer, eigenaar BVO UTRECHT & Oprichter Stichting Mijn Student Ondernemer. Utrecht staat bekend als een stad voor studenten, jonge talenten en zelfstandig professionals. Daarom kan TEDxYouth@Utrecht natuurlijk niet ontbreken in deze bruisende stad en zullen we met zijn allen een inspirerend en succesvolle eerste editie gaan neerzetten.
"People don't buy what you do, they buy why you do it." --Simon Sinek

Yulia Korobova

Head communication


Hallo! Ik ben Yulia en kom oorspronkelijk uit Rusland. Door mijn internationale studie en werkervaring heb ik veel geleerd over samenwerking met verschillende culturen. TEDxYouth is een mooie initiatief die jongeren de kans biedt om hun talenten te gebruiken en te helpen groeien. Ik ben blij dat ik mijn kennis in marketing en social media kan toepassen om samen met een tof team een inspirerend event voor jongeren in Utrecht op te zetten.
"Ignorance and fear are but matters of the mind--and the mind is adaptable." --Daniel Kish

Romy Olde Kalter

Hoofd productie & event


Hi, ik ben Romy Olde Kalter. Ik kom uit Hengelo, een echte tukker dus, maar heb de afgelopen drie jaar gewoond in Groningen. Inmiddels ben ik sinds een maandje inwoner van Utrecht geworden. Ik studeer Facility Management op het HBO en probeer daarnaast mijn bachelor Bedrijfskunde te halen. Ik vind het erg leuk om evenementen te organiseren en het liefst ben ik de hele dag van alles aan het regelen en plannen. Op dit moment ben ik werkzaam bij Buitenplaats de Houtmaat, een trouw- en partijenlocatie en werk ik als uitzendkracht bij Mise en Place. Verder probeer ik zoveel mogelijk betrokken te zijn bij verschillende evenementen, zoals de introductieweek van mijn opleiding, symposiums, beurzen, enz. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd vooral aan gezellige dingen met mijn vriendinnen doen en sporten.

Maarten van Heugten

Head marketing & design


Freelance digital creative/marketing en student Commerciele Economie - Digital Business Concepts. Naast mijn business en studie heb ik veel interesse in persoonlijke ontwikkeling/filosofie, het digitale tijdperk (nieuwe media/marketing) en vechtsport. Vanuit mijn bedrijf werk ik voor nationale in internationale klanten op het gebied van vormgeving, ontwikkelen van websites en online marketing. Ik wil vanuit mijn expertise graag bijdragen aan TEDxYouth@Utrecht omdat ik geloof dat inzichten en verhalen ons allen helpen om een beter mens te zijn en een beter leven te leiden.
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. - Aristoteles

Miriam Frantzen

Head of volunteers


Mijn naam is Miriam Frantzen. Ik ben 27 jaar oud en woon in Utrecht. Ik ben docent op de ISK (Internationale Schakelklassen) in Utrecht. Hier geef ik NT2 (Nederlands als tweede taal) en Engels aan jongeren in de leeftijdscategorie van 15 tot 18 jaar die pas kortgeleden in Nederland zijn komen wonen. De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij de organisatie van evenementen met een cultureel & sociaal maatschappelijk thema zoals o.a. 'De Buurtcamping Majellapark.' Met een studie achtergrond in Engels en Interculturele Communicatie vind ik het ontzettend inspirerend om betrokken te zijn bij TedxYouth@Utrecht vanwege het internationale en educatieve karakter van dit evenement. Bovendien vind ik het mooi om door het mede organiseren van TedxYouth@Utrecht bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Als vrijwilligerscoördinator binnen dit project ondersteun en begeleid ik ambitieuze jongeren die project -en ondernemingservaring willen opdoen middels de organisatie van het TedxYouth@Utrecht evenement.
"The secret to happiness is low expectations." --Barry Schwartz

Joost de Bruin

Curator


Welkom bij het eerste TEDxYouth@Utrecht-event! Ik ben Joost, TED-adept en professioneel hobbyist. Ik werk op Hogeschool Utrecht en mag daar studenten stimuleren niet altijd maar de veilige gebaande paden te volgen, maar tijdens je studie vooral op zoek te gaan naar wat je passie is en hoe je die het beste kunt volgen. Dat doe ik als bedenker en docent van de minor Project van je Leven (waar we studenten begeleiden bij het realiseren van een zelf gekozen project, product, eigen bedrijf of idee), als coördinator van Studium Generale en buiten de HU als eindbaas van de 'volwassen' TEDxUtrecht-events. Daarnaast draai ik graag plaatjes op intieme feestjes met leuke mensen en mag je me wakker maken voor ijs, alles met een bal, films, series en tegen een berg op fietsen. En voor briljante ideeën en onmogelijke plannen natuurlijk. Deze eerste editie van TEDxYouth@utrecht probeer ik met de rest een jonge, diverse en idioot inspirerende dag neer te zetten.
"Remember Red, hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies." - Andy Dufresne, The Shawshank Redemption - by Stephen King/Frank Darabont

Team Marketingcommunicatie

Olga Lefevere

Marketing & Communicatie


I would describe myself as an enthusiastic and creative girl with a developed imagination. I am an empathic team member and very diplomatic, which makes me easy to work with and dedicated to shared goals. Currently I am studying International Communication and Media and will start my Graduation Assignment in a couple of weeks. Digital Sociology is something that fascinates me and I want to research our behaviours and relationships alongside digital devices. I love my friends, concerts, movie theatres and red wine.

Andishe Danesh

Marketing & Communicatie


Born and Raised in Germany, Living in the netherlands since 1 1/2 years, Student at HU Utrecht, Studying international Communication and Media ( 2nd Year), Passioante Photographer and co-author/ creator of a blog ( Litttle House in Utrecht). Very interested in my study and the practical part of it, i am really passionate about working in this field and being part of a big team.
"Learn, grow, travel and don't be afraid of the future."

Clara Kuindersma

Marketing & Communicatie


Hee ! Ik ben Clara, 22 jaar oud en studente in Utrecht, Binnen het TEDx team is mijn taak communicatie en bloggen, het is superleuk om in dit enthousiaste team te werken! Ik hou van life muziek, gezelligheid, nieuwe plaatsen, mensen leren kennen, het strand en reizen. Daarnaast sport ik af en toe een beetje en vind ik surfen leuk.

Cylia Bosch

Marketing & Communicatie


Ik ben Cylia, 3e jaars illustratie student aan de kunstacademie St. Joost in Den Bosch. Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om creatief bezig te zijn. Tekenen en schilderen maakt mij gelukkig. Als ik een moment nodig heb om mijn gedachten op 0 te zetten pak ik mijn kwasten. Dan kan ik even alle problemen en moeilijkheden vergeten en ben ik weer helemaal opgeladen! Ik zou graag met hetgeen waar ik zo gelukkig van wordt, andere mensen ook gelukkig maken. Daarom maak ik illustraties en animaties voor festivals en evenementen. TedxYouth@Utrecht is voor mij het eerste evenement waar ik voor werk. Het is heel leerzaam, want door mee te helpen met de organisatie weet ik wat er allemaal bij komt kijken bij het organiseren van een evenement. Zus kom ik er achter waar ik als creatieveling een rol kan spelen. Ik ga een animatie maken voor op het evenement zelf, wat tussen de sprekers door te zien is.

Jessica van der Ploeg

Marketing & Communicatie


Hello! My name is Jessica. I'm 26 years old. In 2011 I've moved from the north of The Netherlands to Utrecht. I started to built everything up from scratch. Now I work with young adults who are diagnosed with a psycotic disorder. In my spare time I write and photograph.
"Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity, and change. (Brene Brown)"

May-Anne Oltmans

Marketing & Communicatie


Hoi! Ik ben May-Anne, 22 jaar oud en momenteel bezig met een master in Marketing Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als ik niet aan het studeren ben, vind ik het leuk om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken om te eten, mensen te leren kennen en mooie dingen mee te maken! Verder lees en schrijf ik ook graag. Doordat ik zo'n grote liefde voor mooie verhalen koester, vind ik TEDx een heel goed initiatief - dat je anderen zo kunt inspireren door 'alleen maar' je eigen verhaal te vertellen is toch geweldig?
"Dreaming after all is a form of planning"

Van-Nhi Nguyen

Marketing & Communicatie


Hoi! Ik ben Van-Nhi, 20 jaar en een derdejaars student Bedrijfskunde in Rotterdam. Door TEDxYouth heb ik veel mensen ontmoet en energie en inspiratie gekregen om mezelf te ontwikkelen naast mijn opleiding. Ik hoop mijn marketingskills te kunnen ontwikkelen in dit team, aangezien ik waarschijnlijk deze kant op wil. Verder houd ik van reizen, muziek, nieuwe avonturen en dingen doen met mijn vrienden.

Mike Kwaaitaal

Marketing & Communicatie


Student at Digital Business Concepts (Fontys Tilburg, second year) and founder of Ziecro Internet Marketing. I support small and medium local companies with their online marketing. In the next year I would like to become more specialised at social media marketing and project management. I am always very enthusiastic about new innovations, technologies and meeting new people. Beside that I also like to travel around the world. Hope to work with you soon !

Robbert van Kortenhof

Marketing & Communicatie


Mijn naam is Robbert van Kortenhof en ben sinds ik in Utrecht woon bezig met verschillende toffe initiatieven. Een van die initiatieven is TEDxYouth Utrecht, waar ik mijn bijdrage mag leveren aan het team achter de marketingcommunicatie. Momenteel studeer ik sociologie aan de Universiteit Utrecht, waar ik in de nabije toekomst de afslag van ‘informatiekunde’ neem. Naast roeien, variëren interesses van menselijk gedrag tot muziek, van innovatieve ideeën tot de ambacht van de kleinkunst en van politiek tot alle mogelijkheden van het internet. Ik zie nieuwsgierigheid als een van de belangrijkste menselijke eigenschappen en ben het liefst de hele dag bezig met dingen ontdekken en te delen. Als het aan mij ligt, is verder denken dan je neus lang is niet een recht, maar een plicht.

Monika Pejkovska

Marketing & Communicatie


Hi! Ik ben Monika, 26 jaar en 3e jaar student Art & Design op het Creative College in Amersfoort. Omdat ik gek ben op filmen, fotografie en editen heb ik besloten om als een vrijwilliger voor TEDx te werken. Ik heb al bij de Talent Stage mogen filmen en ook hebben wij bij de Stadhuisbrug in Utrecht geïnterviewd en gefilmd! Verder houd ik van muziek, reizen, mensen ontmoeten en leuke dingen doen met mijn vrienden.

Team productie

Luisa Solms

Productie


Gemma Huizinga

Productie


Renate Wenteler

Productie